motorfreak.nl
motorfreak.nl

Informatie

Wie zijn wij?
 
MotorFreak is een motorclub die zich richt op het noorden van Nederland: Groningen, Friesland en Drenthe.

Om lid te kunnen worden moet je in het bezit zijn van een sportmotor. Reden hiervoor is dat we er van houden om verantwoord "sportief" te rijden.

We vragen geen contributie. In plaats daarvan vinden we het leuk als je actief bent binnen de club. Dat kan bijvoorbeeld op het forum door zelf een toertocht te organiseren. Daarnaast gaan we vanuit de club elk jaar een lang weekend naar Duitsland (Teutoburgerwald, De Harz, Zwarte Woud). Verder hebben we natuurlijk elk jaar de nodige ritjes op de motor. Die worden door de leden zelf georganiseerd.

Motorfreak.nl heeft geen fysiek clubhuis maar maakt gebruik van een forum. Op deze manier kunnen we alles een beetje toegankelijk houden voor iedereen. Bovendien is een forum een makkelijke en doeltreffende manier om met andere leden te communiceren.


Interesse? Rij een keertje mee en kijk of onze rijstijl je bevalt. Niets is zo irritant als iemand voor je die de bocht voor je verpest! Daarom is het natuurlijk wel belangrijk dat je ongeveer dezelfde rijstijl hebt als de leden van MotorFreak!

Meer informatie? Klik hier!

Vragen aan de Webmaster? Klik hier!
MotorFreak Rules!!!