Pyreneeën 2019

September 2019 was het dan eindelijk zover! Met 6 man zijn we 10 dagen naar de schitterende Spaanse Pyreneeën geweest! Omdat het een slordige 1500 kilometer rijden is hebben we zowel de heen- als de terugreis in 2 dagen gedaan. 3 man op de plof, 3 man in de auto met de motoren op de aanhanger! Onze tussenstop was net onder Vierzon, mooi op de helft! Prima hotel maar je moet er geen bier van de tap bestellen... Wij kregen verschraald bier wat echt al wel maanden over de datum was. Tenminste, zo smaakte het. Dus maar aan de flesjes, dan weet je zeker dat het goed is!

De volgende dag vroeg op pad weer, op weg naar de Pyreneeën! Onze thuisbasis voor de komende week was camping Isábena in La Puebla de Roda. Leuke motorcamping met een zwembad en een eigen restaurant en bar. En niet te vergeten een mooie centrale ligging in de Pyreneeën. Chagrijnige eigenaren maar dat mocht de pret niet drukken verder! De camping is van Duitse eigenaren en op het moment dat zij er waren hadden ze een soort van trophy georganiseerd. Wij waren en geen Duitsers, en we deden niet mee met de trophy, dus echt vriendelijk waren ze niet zeg maar.

Maar goed, we waren er niet voor de eigenaren maar voor het rijden natuurlijk! En dat kon daar! Prachtig weer, machtig mooie omgeving, super asfalt, mooie bochten. Bijna geen verkeer op de weg. Het leek wel of het speciaal voor motorrijders was aangelegd allemaal daar! Motorplezier in zijn puurste vorm! Benieuwd naar onze gereden routes? Die kun je hier downloaden.

En omdat beelden meer zeggen dan tekst hieronder een korte impressie van onze week in de Pyreneeën!