Harz 2018

Omdat het zo'n geweldig mooie zomer was in 2018 en we al meer dan een jaar niet in de Harz waren geweest was het in augustus 2018 toch echt tijd om weer een keer die kant op te gaan.

Ondanks dat we middenin de vakantieperiode zaten waren we toch nog met vier man. Heerlijk gereden en uiteraard hebben we alle hoogtepunten weer gehad; Netzkater - Hasselfelde, Kyffhäuser, de weg langs het stuwmeer bij Goslar, enz...

Deze keer konden we overnachten bij Pension Roseneck in Bad Lauterberg. Leuk pension met sinds 2017 een nieuwe eigenaar die er echt wat leuks van heeft gemaakt! Absolute aanrader voor de volgende keren als we naar de Harz gaan!

Voor de heen- en terugreis had Pieter wat nieuws bedacht. In plaats van de saaie snelweg over Bremen zijn we deze keer over de 31 naar beneden gereden om vanaf Bad Oeynhausen binnendoor te rijden. Leuke route en zeker voor herhaling vatbaar!

En Wichard heeft helaas nog een souvenir in de vorm van een foto van de Polizei gekregen... Welkom bij Motorfreak Wichard 🙂

 

Wichard op de foto